موسسه حکمت مطهر اراک

تنها کسی که هم از لحاظ کمیت هم از لحاظ کیفیت، خوب ترین فرآورده ها را تقدیم محیط اندیشه اسلامی کرده، آقای مطهری است. مقام معظم رهبری مدظله العالی

موسسه حکمت مطهر اراک

تنها کسی که هم از لحاظ کمیت هم از لحاظ کیفیت، خوب ترین فرآورده ها را تقدیم محیط اندیشه اسلامی کرده، آقای مطهری است. مقام معظم رهبری مدظله العالی

موسسه حکمت مطهر اراک

اینجا همه چیز به واسطه ی حضور خدا دلنشین شده، رفاقت با آدم های پاکی که شاید جای دیگری همه را باهم پیدا نکنی، بحث ها، اختلاف نظرها، شوخی ها و... اینجا جلسات خشک سخنرانی یا کلاس درس مدرسه و دانشگاه نیست، محفل شور و شعف تازه شدن است. اینجا اجبارآمدن نیست، دعوت است. رفاقت است و در آخر: دِین، دِینی که باید ادا شود در حق دیگرانی که چون ما گمشدگانی هستند در جستجوی حقیقت.


موسسه حکمت مطهراراک
نشانی: اراک ، میدان دارایی،روبروی فرمانداری ، معاونت فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی
شماره تماس:
08632217569-08632245200

۳ مطلب در تیر ۱۳۹۴ ثبت شده است




فرازی ازوصیت نامه امیرالمؤمنین علیه السلام 

وکونوللظّالم خصماً وللمظلوم عوناً


 خصم ظالم باشید.«خصم»،غیراز«دشمن» است.یک وقت کسی دشمن ظالم است؛یعنی ازظالم بدش می آیدودشمن اوست.این ،کافی نیست.«خصم اوباش »یعنی «مدعی اوباش .»
خصم یعنی «دشمنی که مدّعی است»، دشمنی که گریبان ظالم رامی گیردواورارهانمی کند.بشریت بعدازامیرالمؤمنین علیه السلام ،تاامروز ،به سبب نگرفتن گریبان ستمکاران،بدبخت وروسیاه شد.اگردست های باایمان،گریبان ظالمان وستمکاران رامیگرفتند،ظلم دردنیا این قدرپیش نمیرفت؛بلکه ازبن برمی افتاد.امیرالمؤمنین علیه السلام  این رامی خواهد:کونوللظّالم خصماً
خصم ظالم باش .دردنیا،هرجاظلم هست وظالمی هست ،توکه اینجاهستی، خودراخصمش بدان.نمی گوییم« اکنون راه بیفت؛ وازاین سوی دنیا به آن سوی دنیا برو وگریبان ظالم رابگیر.» می گوییم «حتماخصومت خودت رانشان بده .هروقت وهرجافرصتی دست دادخصم اوباش وگریبانش رابگیر.»یک وقت انسان نمی تواندنزدیک ظالم برودوابراز خصومت نماید؛لذاازراه دور ،مخاصمه میکند.ببینید امروز،به خاطرعمل نکردن به همین یک کلمه وصیت امیرالمؤمنینعلیه السلام ، دردنیاچه منجلابی ایجادشده است وبشریت چه بدبختیهایی دارد!ببینیدملت ها به خوص مسلمانان چه مظلومیتی دارند !اگربه همین یک وصیت امیرالمؤمنینعلیه السلام عمل میشد،امروز بسیاری از ظلم هاومصیبتهای ناشی ازظلم ها،وجودنمی داشت.
وللمظلوم عوناً.هرجا مظلومی هست ،به اوکمک کن.نمی گوید«طرفدارش باش» نه بایدکمکش کنی .هرچه میتوانی وبه هرنحوکه می توانی.



شرکت درروز قدس عمل به وصیت نامه امیرالمؤمنین علیه السلام  است.

محبان امیرالمؤمنینعلیه السلام  درروز قدس برای عمل به این وصیت امام وعرض ارادت واقعی  به پاخیزید

مادرروزقدس خصم خودرانسبت به اسرائیل جنایتکار وکمک خودرابه مسلمانان مظلوم فلسطین اعلام خواهیم کرد
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ تیر ۹۴ ، ۰۲:۱۶
حکمت مطهر اراک
يكشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۴، ۰۵:۵۷ ق.ظ

شب های قدرفرصتی برای زنده شدن دوباره......



کلمه «احیاء» یعنی زنده کردن، و احیاء این شبها یعنی این شبها را زنده نگهداری کردن و شب زنده داری کردن. نقطه مقابل «اماته» که به معنی میراندن است. این کلمه چنین می‏رساند که شب- که قسمتی از وقت انسان است- دو حالت دارد: ممکن است شبِ کسی زنده باشد و ممکن است شبِ او مرده باشد. شبِ زنده آن شبی است که انسان تمام یا لااقل پاسی از آن شب را با یاد خدا و با مناجات و راز و نیاز با ذات پروردگار به سر ببرد، و شب مُرده آن شبی است که انسان تمام آن شب را با غفلت و فراموشی ذات مقدس پروردگار بسر ببرد. 

حیاء، شب را زنده نگه داشتن، مقصودش این نیست که این قطعه زمان را شما زنده نگه دارید؛ مقصود زنده نگه داشتن خود شماست در این قطعه از زمان.

پس زمان خودمان را، شب خودمان را زنده نگه داریم یعنی خودمان یک شب واقعاً زنده باشیم، واقعاً زنده زندگی کنیم نه اینکه مرده زندگی کنیم.


در اخبار و احادیث وارد شده است که در روز قیامت، گذشته انسان و زمان گذشته انسان را به انسان ارائه می‏دهند و انسانها مختلف می‏بینند؛ وقتی نگاه می‏کنند یک موجودی را می‏بینند که قطعاتی از آن سیاه و تیره است و قطعاتی از آن سفید و درخشان، به اختلاف. یک نفر می‏بیند بیشترِ این قطعات تیره است، دیگری می‏بیند بیشتر این قطعات سفید و برّاق است. یکی ممکن است در تمام اینها چند نقطه سیاه ببیند، همه را سفید ببیند، و دیگری بر عکس چند نقطه سفید ببیند و همه را سیاه ببیند. تعجب می‏کند: این چیست که به او ارائه داده ‏اند؟! می‏گویند این زمانِ توست، این عمر توست. آن ساعاتی که این زمان را، این عمر را روشن و نورانی نگه داشته ‏ای، آن ساعاتی که پروازی داشته ‏ای، شوری داشته ‏ای، عشقی داشته ‏ای، دلت به یاد خدایت زنده بوده است، آن ساعات همان ساعات درخشان نورانی است. آن ساعاتی که در آن ساعات خدمتی کرده ‏ای، کار مفیدی انجام داده ‏ای، ساعات نورانی توست. و اما آن ساعاتی که در آن ساعات غافل بوده‏ ای، غرق در شهوات بوده ‏ای، بر خلاف رضای خدا قدم برداشته ‏ای، آنها دوران تیرگی و تاریکی عمر توست. این زمانِ توست، این عمر توست.

برگرفته ازکتاب آزادی بندگی استادشهیدمرتضی مطهری

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ تیر ۹۴ ، ۰۵:۵۷
حکمت مطهر اراک

 ازجمله نکات نابی که دربیانات رهبر انقلاب دردیداربامسئولان نظام  میتوان اشاره کرد تبیین ممکن بودن الگوی صحیح اقتصادمقاومتی،ظرفیت ها وچالش هادراین حوزه و خطوط قرمز مذاکرات هسته ای است.





۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ تیر ۹۴ ، ۱۸:۱۵
حکمت مطهر اراک